Bij Buurthuis Van der Pek kun je al een ruimte huren vanaf 15 euro per uur voor maatschappelijke doeleinde, afhankelijk van het aantal personen. Voor vergaderingen, activiteiten, lezingen, cursussen en werkplekken. De ruimte is geschikt tot maximaal 100 personen staand en 50 personen zittend. Er zijn 2 cursus lokalen aanwezig voor momenteel 10 personen per lokaal, dit vanwege de huidige maatregelen.

Naast het huren van de ruimte kunt u ook andere faciliteiten afnemen, zoals een projectiescherm, beamer, flip-overs en of 65 inch HD-TV.
Verder is er geluidsapparatuur en een draadloze microfoon aanwezig.

Je kunt de ruimte huren voor zowel eenmalige als langlopende activiteiten. Ook als ZZP’er kun je gebruikmaken van het buurthuis. Er is gratis Wi-Fi aanwezig zodat je met je laptop kunt werken in de ontmoetingsruimte. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Uiteraard kun je koffie of thee bestellen, maar ook heerlijke gebakjes, lunches, borrels of buffetten. Wil je gebruik maken van onze ruimte of wil je dat wij voor jou de bijeenkomst geheel verzorgen mail dan naar:

a.buurthuisvanderpek@hotmail.com